cloud

Een online back-up beschermt uw organisatie tegen dataverlies

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud. Werken in de cloud kan bijdragen aan de efficiëntie en productiviteit van uw onderneming. U kunt kiezen voor een private cloud of een public cloud. Private cloud is een cloudoplossing die specifiek ingericht is op uw organisatie. De inrichting gebeurt geheel naar eigen wens en u kunt ook zelf wijzigingen doorvoeren. Public cloud is een cloudoplossing waarbij u samen met andere klanten gebruik maakt van een gedeeld Microsoft Office 365 platform. Gezamenlijk wordt er gebruik gemaakt van de beschikbaar gestelde hulpmiddelen zoals applicaties. Veerman ICT levert deze oplossing middels het populaire Microsoft Office 365 platform.

Veerman ICT beschikt over een Microsoft Services Provider License Agreement (SPLA). Dit stelt service providers in staat om op maandelijkse basis Microsoft producten te licenseren. Daarmee kunnen we u diensten en hosted applications aanbieden.

Bij de technologie van een Virtual Private Server (VPS) draait het vooral om het opsplitsen van een fysieke server in meerdere kleinere (virtuele) servers. Veerman ICT biedt op maat gemaakte virtuele servers aan in haar eigen private cloud omgeving. De inrichting ervan is afhankelijk van de wensen ten aanzien van geheugen, processorkracht en schijfruimte. Door de inzet van een redundante en schaalbare omgeving zijn we in staat om toekomstgericht servers voor u in te richten.
Met de online back-up van Veerman ICT wordt via internet elke dag een automatische back-up gemaakt om uw bedrijfsgegevens veiligstellen. Al uw belangrijke gegevens van uw server, pc of laptop worden veilig en snel opgeslagen op een centrale back-up server en zijn eenvoudig weer terug te halen tot 3 jaar terug.

Beschadiging of verlies van belangrijke computergegevens door diefstal, computervirussen of bijvoorbeeld schade door brand komt voor op de momenten dat u er niet bewust mee bezig bent. Documenten kunnen bovendien beschadigen en daardoor onleesbaar worden. Verlies van belangrijke klantgegevens kost uw organisatie veel geld. De dagelijkse geautomatiseerde online back-up biedt een veilige en gemakkelijke oplossing voor de back-up van uw bestanden. De opslag vindt off-site plaats waarbij een kopie van deze gegevens ook nog op een andere locatie wordt opgeslagen. Er wordt rekening gehouden met de bestaande wet- en regelgeving voor de bewaarplicht van gegevens.

Uw gegevens worden versleuteld, veilig en centraal opgeslagen in ons datacenter. Een kopie van deze data wordt ook nog op onze replica back-up server opgeslagen. Alleen u heeft toegang tot uw gegevens door het invoeren van een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Deze dienst wordt aangeboden in een pakketvorm en vormt met onze monitoring een ideale combinatie. Het onderhoud op uw server en uw back-up wordt in de gaten gehouden en er vindt maandelijks een restore (herstel) test plaats.

Een enorme hoeveelheid van al het internetverkeer bestaat uit ongewenste commerciële berichten (spam). Voor u als ondernemer heeft dit direct merkbare gevolgen in de vorm van ongewenste e-mail in uw mailbox. De opschoonactie hiervan kan een tijdrovende en dure zaak worden.

Naast de fysieke impact hebben deze ongewenste e-mails nog een indirecte impact op uw organisatie. Het verlies aan machinecapaciteit binnen het gehele internet zijn gigantisch. Gelukkig bieden wij de oplossing. Veerman ICT biedt maatwerk hosted antispam en antivirus oplossingen voor een vast bedrag per medewerker per maand. Hierdoor bent u als organisatie flexibel in de inrichting van uw werkomgeving en zijn de kosten gemakkelijker te beheersen.

Met de op Windows® gebaseerde webhosting van Veerman ICT bent u verzekerd van websitebeheer op een robuust webhosting platform. De domeinnaam van uw website kunt u eenvoudig via ons registreren. Wij regelen verder alles voor u met Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Dit kan elke soort domeinnaam zijn, zoals .nl, .be, .com en .eu. Heeft u al een domeinnaam geregistreerd of uw webhosting via een ander platform geregeld? Dan kan Veerman ICT deze voor u verhuizen en aan uw website koppelen. Wij hebben ruimte voor het plaatsen van uw website.

Het eigen hosting platform van Veerman ICT is voorzien van:

  • FTP toegang;
  • Control Panel toegang;
  • Opslagruimte;
  • Ongelimiteerd aantal subdomeinen;
  • DNS-beheer (Domain Name System).

Technieken waar we gebruik van maken, zijn Microsoft® Internet Information Server, MySQL en PHP.

De webhosting via Veerman ICT is in de vorm van shared hosting. Dit is een hostingpakket waarbij u een webserver deelt met anderen. Hierbij staat uw website op een server waar meerdere sites op staan. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid waardoor de server evenredig belast word bij drukte op de websites. De betere verdeling van de belasting levert grote kostenbesparingen op, maar is ook veel beter voor het milieu. Daarnaast zijn de bestanden 24/7 online en beschikbaar, heb je weinig tot geen onderhoud en is het gemakkelijk uit te breiden.

Shared hosting van Veerman ICT is onder andere uit te breiden met monitoring en ontsluiting. U kunt hierbij denken aan inlogbeveiliging van een online werkplek.

Een SSL-certificaat garandeert een veilige verbinding tussen u en uw klant door een browser of een applicatie. Met behulp van een SSL-certificaat is de bezoeker van de site er zeker van dat hij op de originele website terecht is gekomen en dat de door hem ingevoerde gegevens niet door derden kunnen worden afgekeken. Een SSL-certificaat is noodzakelijk voor elke website waarbij privacy of fraude gevoelige gegevens, zoals creditcard gegevens, persoonsgegevens en wachtwoorden worden uitgewisseld.

 

vragen?

Stel ze aan onze specialist!

uitgelicht: Hytorc

Hytorc levert wereldwijd oplossingen en gereedschappen voor industriële boutverbindingen. Veerman ICT host voor Hytorc een hybride cloud omgeving waarbij deels gebruik wordt gemaakt van public en private cloud oplossingen van onder andere Microsoft.

andere diensten