banner

De unieke Veerman carrière van Daan

focused-image

We kennen Daan al een tijdje en zijn erg blij dat hij weer officieel bij de Veermannen hoort. Vanaf 1 september komt hij ons Managed Services team versterken als Platform Engineer. Ruim drie jaar werkte Daan bij ATM, een van onze partners, als Systeem- & Netwerkbeheerder. We hebben in deze jaren veel met hem samengewerkt en nu mogen we hem weer welkom heten in ons eigen team!

“Toen er binnen Veerman ICT een nieuwe kans voor mij voorbijkwam heb ik deze met beide handen aangegrepen!” vertelt Daan Verdult.

Hoe het allemaal begon

In 2018 kwam Daan als stagiair bij Veerman ICT binnengelopen. ‘Op dat moment volgde ik de opleiding MBO ICT Beheerder Niveau 4 en had ik als grote droom om ICT-beheerder van grote infrastructuren te worden. Ik wilde me daarbij voornamelijk focussen op technieken, systemen en oplossingen van Microsoft.’ ligt hij toe. Daan heeft bij ons gedurende zijn stage met verschillende projecten meegedraaid en veel geleerd van ICT systemen als Windows (Server), Citrix, VMware en Ivanti.

Als stagiair voelde ik me al snel een waardig onderdeel van het Managed Services team. Ik kreeg best wel wat verantwoordelijkheid en ging zelfstandig naar klanten om opdrachten uit te voeren. Op deze manier ben ik tijdens mijn stage al met ATM in contact gekomen.”

Daan zijn carrière

Helaas hadden we binnen Veerman ICT op het moment dat Daan afstudeerde geen passende functie voor hem maar gelukkig kon onze partner ATM hem erg goed gebruiken. ‘Als Junior Netwerk Supervisor werd ik bij ATM, in samenwerking met Veerman ICT, verantwoordelijk voor de gehele IT-infrastructuur. Een zeer uitdagende functie bij een mooi bedrijf met fijne collega’s. Ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar dat deze kans mij is aangeboden.’

Daan heeft de afgelopen jaren veel praktijkervaring opgedaan binnen ATM en is zich daarnaast technisch volop blijven ontwikkelen. Inmiddels heeft hij naast zijn mbo-diploma ook de Microsoft Azure Administrator, Citrix Certified Associate Virtualization, Installation en Storage and Compute with Windows Server 2016 examens behaald.

“Ik vind het een uitdaging om me in bijna elk aspect te blijven verbeteren door nieuwe dingen te leren en te ervaren. Op mijn werk maar ook persoonlijk.”

De toekomstige uitdagingen

Vanaf nu is Daan weer officieel terug aan het front en daar zijn beide partijen erg blij mee. ‘Ik heb het in mijn stagetijd enorm naar mijn zin heb gehad bij Veerman ICT. Ik ken het bedrijf en de Veermannen goed en ik weet dat Veerman ICT mij nieuwe kansen kan bieden om mijn carrière verder te ontwikkelen. Verder vind ik Veerman ICT gewoon een super gave club met een leuke community en ik ben dan ook opnieuw dankbaar voor deze kans!’

De komende jaren wil Daan zich verder gaan ontwikkelen in Cloud oplossingen en het opbouwen en beheren van grote IT-infrastructuren.

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Gijs onze Office- en HR-manager