banner

Klantverhalen

preview-post

Teams Rooms: makkelijk in gebruik en de beleving van een echte vergadersetting

Toen we begin 2020 voor het eerst het advies kregen om thuis te werken waren veel bedrijven hier niet op voorbereid. Ook bij het West-Brabants Archief (WBA) waren ze een hybride vorm van werken niet gewend maar al snel besloten ze mee te gaan in de flow. Niet wachten tot we terug konden naar het oude werken maar werken aan de werkplek van de toekomst en het flexibele werken juist faciliteiten. Dat is de visie van het WBA op IT.

Leestijd: 4 min
preview-post

Veerman ICT & Playdôme – een unieke samenwerking

Al ruim 12 jaar zijn we als IT-partner betrokken bij de leisure bedrijven van Nicky Broos. De afgelopen jaren stond de samenwerking in het teken van het opzetten en verwezenlijken van Playdôme Roosendaal. We hebben meegedacht over de best passende IT-faciliteiten zowel voor de gasten als voor de medewerkers. En zijn als projectleider betrokken geweest om de uitvoering soepel te laten verlopen. Wij zijn trots op het eindresultaat en blijven samen verbeteren om aan de verwachtingen van de toekomst te kunnen blijven voldoen.

Leestijd: 2 min
preview-post

Maters en De Koning omarmt een toekomst in de cloud

De vervanging van een server was voor Maters en De Koning de aanleiding om op zoek te gaan naar een betrouwbare en vooruitstrevende IT-partij. Waar het advies van Veerman ICT in eerste instantie wat te vooruitstrevend leek, greep Maters en De Koning de kans aan om samen met Veerman ICT een toekomstbestendige IT-omgeving in de cloud te realiseren.

Leestijd: 4 min
preview-post

Samen toegevoegde waarde bieden met Agentor

Begin dit jaar kwamen we in contact met Agentor N.V. en dat klikte direct. Agentor is een technische groothandel die ervoor zorgt dat zijn klanten met toegevoegde en op een verantwoorde manier ramen, deuren en gevels van metaal kunnen monteren en installeren. Op het gebied van ICT liepen ze tegen een traag systeem in de Cloud aan. Samen zijn we opzoek gegaan naar een passende en innovatieve oplossing met een mooi resultaat!

Leestijd: 2 min
preview-post

ATM en Veerman ICT: van leverancier tot IT Partner

Sinds 2015 is Veerman ICT in het bezit van een afvalloos kantoor. Door afval gescheiden aan te bieden kunnen afvalstoffen weer worden verwerkt tot nieuwe brandstoffen. Waar wij dagelijks ongeveer 1,8 kilo afval recyclen doet partner ATM dit in het groot. Hier zorgen ze elke dag dat ruim 5.000 ton aan gevaarlijk afval wordt verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Leestijd: 3 min
preview-post

‘Er wordt goed met ons meegedacht.’

Veranderen is vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met ondernemen voor Veerman ICT maar ook zeker voor onze klant Move Beyond. Move Beyond, specialist in het sturen van veranderingen binnen organisaties, is overtuigd van de kracht van voortdurend aanpassen. Met hun veranderaanpak, kennis en praktijkervaring helpt Move Beyond bedrijven in Productie, Handel & Distributie en Retail zich aan te passen aan nieuwe markten, richtingen en ideeën. Niet alleen met een advies maar ook met het daadwerkelijk implementeren van de strategie. Praktisch, haalbaar en doordacht.

Leestijd: 2 min