banner

Wij zijn

Samen werken aan succes

Verbinden is wat wij het liefste doen en wij geloven dat technologie mensen kan verbinden.

IT blijft vernieuwen en vervult een steeds belangrijkere rol in ons leven. Zakelijk en privé maar ook in onze maatschappij. Gedreven door onze passie voor innovatie en techniek werken wij graag mee aan de rol die nieuwe technieken kunnen vervullen in ons dagelijks leven.

Verbinding met en oog voor elkaar is waar het leven volgens ons echt om draait. Vertrouwen is daar een belangrijk sleutelwoord in. Als we op elkaar vertrouwen, elkaar respecteren en samenwerken kunnen we werken aan een gezamenlijk succes!

Onze missie

Veerman ICT ziet het als haar missie om ambities en doelen van mensen en organisaties te realiseren. Wij dragen hieraan bij door het leveren van innovatieve, betrouwbare IT-diensten welke veilig, effectief en efficiënt zijn. Dit alles doen wij uit liefde en passie voor de techniek.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve IT-diensten die echt impact maken. In gesprek met klanten, collega’s en partners gaan we samen op zoek naar de beste toepassing op het gebied van IT-technologieën voor jullie organisatie, processen en medewerkers.

Ook binnen ons team is samenwerken een belangrijk speerpunt. Op deze manier zijn we in staat om onze dromen en doelen te verwezenlijken. Als onderdeel hiervan ontwikkelen wij ons continue in ons vak en als professional. Wij zien het als onze taak om de juiste kennis en expertise in huis te hebben om daarmee onze klanten vooruit te kunnen en blijven helpen met kwalitatieve en innovatieve oplossingen op maat.