banner

Bij ons krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, te blijven dromen en te blijven streven. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied.

Veerman ICT bestaat uit is een jong team IT-specialisten, saleskanjers en backoffice toppers met een passie voor hun vak en de drive om te blijven vernieuwen. Wij staan voor elkaar en onze klanten klaar, we leren van elkaar en kunnen het daarnaast ook persoonlijk goed met elkaar vinden. Wie zich bij ons thuis voelt is moeilijk weg te krijgen!

Bij Veerman ICT werken we als team, sparren we over de beste oplossingen en ontdekken we samen nieuwe technieken. Binnen het team heeft iedereen zo zijn eigen expertise. Deze unieke kennis combineren we in mooie samenwerkingen binnen het team. Kortom, iedereen krijgt bij ons de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met opdrachten, projecten en werkzaamheden en deze in te vullen zoals jij denkt dat dit het beste resultaat oplevert.

Wil je meer weten over werken bij Veerman ICT?

Neem contact op met
Gijs, HR-manager

icon

Team met vakidioten

icon

Hoog kennisniveau

Alle veermannen en – vrouwen blijven zich in hun vakgebied ontwikkelen waardoor we op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden op het gebied van IT, Sales en trends in de markt.

icon

Samenwerken in een team

icon

Opleidings-
mogelijkheden

icon

Flexibel werken

Alle veermannen en – vrouwen blijven zich in hun vakgebied ontwikkelen waardoor we op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden op het gebied van IT, Sales en trends in de markt.

8

het cijfer dat Veerman ICT krijgt van haar medewerkers

Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker van Veerman ICT goed in je vel zit. Daarom zorgen we voor een leuke en goede werkplek op kantoor en voor thuis. Daarnaast vind je bij ons elke dag een gedekte lunchtafel, vers fruit en om het zitten achter het scherm af te wisselen bieden we je de mogelijkheid om (deels onder werktijd) te sporten op kosten van Veerman ICT. Beweging is belangrijk voor lichaam en geest en daar faciliteren we je graag in!

Uiteraard ben je bij ons ook altijd welkom op de VrijMiBo en elk kwartaal sluiten we gezamenlijk af met een bedrijfspresentatie en leuke activiteit!