banner

Gold Partner

Als IT-partner vinden wij het belangrijk de beste kwaliteit te bieden en samen te blijven vernieuwen. Om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen zijn wij continue in beweging en hebben we al jaren een intensieve samenwerking met Microsoft. Sinds kort hebben we daar het Microsoft Gold Partnership aan toe mogen voegen!

Gold Partner worden

Het toekennen van de gouden partnerstatus staat voor het vertrouwen dat Microsoft heeft in Veerman ICT. De certificeringen van Microsoft tellen 3 niveaus: Microsoft Partner, Silver Partner en Gold Partner. De status wordt bepaald door de aanwezigheid van competentieniveaus, die specifieke vaardigheden, bewijzen binnen het bedrijf. Als IT-bedrijf kunnen we nu aantonen over de juiste kennis en kunde te beschikken. De kwaliteit van producten en oplossingen is daar direct aan gelieerd.

Blijven innoveren

Om Microsoft Gold Partner (1% van de partners) te worden hebben we op verschillende competenties certificaten behaald. Momenteel is Veerman ICT in het bezit van de Gold Competency op de gebieden Application Integration, Cloud Productivity, Cloud Platform, Small & Midmarket Cloud Solutions, Windows and Devices en Datacenter. Als Microsoft Gold Partner worden we regelmatig onderworpen aan audits om onze bekwaamheid, vaardigheden en ervaring te bewijzen. Hierdoor blijven we scherp en in ontwikkeling als IT-bedrijf en IT-partner.

Voordelen van ons partnership voor u


Altijd up-to-date

Microsoft ontwikkelt nieuwe technologieën in een razend tempo. Gouden partners volgen deze veranderingen op de voet en blijven over de nieuwste technologieën leren. Wij werken er vervolgens ook als eerste mee waardoor we samen voorop kunnen blijven.

Proof of Concept
Microsoft Gold Partners hebben toegang tot allerlei product licenties waardoor wij in staat zijn demo’s te ontwikkelen. Door een proof of concept (PoC) kun je als klant een testomgeving zien voordat de oplossing definitief geïmplementeerd wordt. Ideaal voor innovatieve oplossingen!

Voldoen aan de hoogste norm
Als Gold Partner moeten we aan de strengste normen van Microsoft voldoen. Zo vereist Microsoft dat verschillende werknemers binnen onze organisatie verschillende specifieke examens afleggen en behalen. Jaarlijks wordt opnieuw bekeken of je als organisatie nog aan deze normen voldoet. Hierdoor blijft het kennisniveau binnen Veerman ICT hoog.

Samenwerking met Microsoft
Vaak hebben experts geen ondersteuning nodig maar samen weten we altijd meer. Daarom hebben we regelmatig contact met Microsoft experts over de hele wereld om onze klanten passende oplossingen te bieden. Deze samenwerking leidt tot betere ontwerpen en snellere oplossingen.

Veerman ICT is ook Microsoft Silver Partner in: 

  • Application Development
  • Enterprise Mobility Management

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales