Kwaliteit

Van verbinding naar vernieuwing tot vrijheid

Kwaliteit en aandacht voor onze klanten staat bij Veerman ICT centraal. Wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en ons ISO 9001:2015 certificaat is hiervan het bewijs. De jaarlijkse herkeuring stimuleert ons om te blijven verbeteren en vernieuwen.

Het ontwikkelen van netwerken en platformen in de breedste zin is onze expertise. We gaan met u in gesprek over de wensen en behoefte op het gebied van ICT. Vervolgens brengen we de huidige situatie van uw IT-omgeving in kaart om vanuit dit startpunt een passend en vernieuwend advies te kunnen geven. Het bieden van meer vrijheid is daarbij het uitgangspunt.

Partners
Voor totale IT-oplossingen zijn ook andere expertises noodzakelijk. Expertises binnen uw organisatie maar ook vaak van buitenaf. Door samen te werken met betrouwbare partners bundelen wij onze kennis, ervaring en kracht om u hoogwaardige kwaliteitsoplossingen te kunnen leveren.

Voor het leveren van oplossingen waarin telefonie en verbindingen een rol spelen werken we samen met Sailor telecom & ict. Werkzaamheden op het gebied van installatietechnieken worden in samenwerking met JTSolutions uitgevoerd. Wij verbinden graag en zeker als we u daar verder mee kunnen helpen. Beide partijen blijven voor een opdracht werkzaam onder de eigen naam.

Kwaliteitsproducten
Voor onze IT-oplossingen maken we gebruik van producten van gecertificeerde leveranciers als Microsoft, Citrix, Cisco, Lenovo, Juniper Networks, McAfee en HP. Een goede kwaliteit is de basis voor een IT-oplossing voor nu en de toekomst.

Veerman ICT is onder andere gecertificeerd als:

  • Microsoft Gold Partner
  • Cisco Premier Certified Partner
  • Cisco Cloud Partner
  • Lenovo Silver Business Partner
  • Juniper Partner
  • Citrix Solution Advisor
  • Veeam Silver reseller

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Gijs – HR manager

Verbinding

Wij gaan de verbinding met u aan voor een eerlijke relatie. Zo kunnen we oplossingen bieden van de beste kwaliteit.

Vernieuwing

Onze hoge kwaliteitstandaard zorgt ervoor dat we blijven vernieuwen en voorop blijven.

Vrijheid

Kwaliteitsoplossingen op maat om u de vrijheid te geven te ondernemen, dat is onze expertise.