banner

IT-specialisten die thuis zijn in innovatieve technieken met kennis en inzicht in bedrijfsprocessen. Dat zijn Veerman ICT-consultants.

Wij leveren met onze consultancy tak producten in persoon. Voor verschillende doeleinden koppelen wij de juiste persoon aan jullie organisatie. Niet alleen op het gebied van kennis maar ook op persoonlijkheid, dat werkt wel zo prettig.

Vanuit onze passie voor IT zijn we altijd in ontwikkeling. Wij bieden onze IT’ers de kansen om te blijven vernieuwen en verbeteren, op werk en persoonlijk gebied. De ervaring leert dat deze aanpak leidt tot intrinsiek gemotiveerde IT-consultants die zowel op technisch als persoonlijk vlak een sterke basis hebben.

Veerman ICT-consultants beschikken over specifieke en hoogwaardige kennis op onder andere netwerk-, Azure- en Cisco-gebied. Ze kunnen je helpen met het vernieuwen en/of verbeteren van jouw IT-omgeving of het oplossen van ingewikkelde IT-vraagstukken. Veelal is de consultant daarbij een onderdeel van jullie team, wat zorgt voor een hechte samenwerking en een beter resultaat. Er is namelijk full focus voor enkel jullie opdracht.