banner

‘Er wordt goed met ons meegedacht.’

focused-image

Veranderen is vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met ondernemen voor Veerman ICT maar ook zeker voor onze klant Move Beyond. Move Beyond, specialist in het sturen van veranderingen binnen organisaties, is overtuigd van de kracht van voortdurend aanpassen. Met hun veranderaanpak, kennis en praktijkervaring helpt Move Beyond bedrijven in Productie, Handel & Distributie en Retail zich aan te passen aan nieuwe markten, richtingen en ideeën. Niet alleen met een advies maar ook met het daadwerkelijk implementeren van de strategie. Praktisch, haalbaar en doordacht.

Deze zomer leerden wij Linda van der Zalm, Office Manager bij Move Beyond, kennen. De werkomgeving van Move Beyond ging letterlijk veranderen en voor het aanleggen van een nieuw netwerk was Linda op zoek naar een flexibele IT-partner.

Een prettige samenwerking

Move Beyond nam na 13 jaar afscheid van Geertruidenberg en verhuisde naar een prachtig monumentaal pand in Oosterhout. ‘Een ICT-netwerk was er echter nog niet’ aldus Linda van der Zalm. ‘Via de website van Veerman ICT maakte we een afspraak voor een eerste kennismaking. Ze zaten in de buurt en waren op korte termijn beschikbaar wat voor ons er belangrijk was. Het gevoel na deze kennismaking was dusdanig goed dat een tweede afspraak op de nieuwe locatie snel volgde.’

Veerman ICT heeft aandacht voor de klant en denkt mee

Tijdens het bezoek op locatie kon onze engineer een duidelijk beeld vormen van de situatie en werden de wensen van Move Beyond besproken. De grootste uitdaging lag in het feit dat het een oud monumentaal pand is waarin nog niet de juiste internetsnelheid en aansluiting aanwezig was. ‘Ze konden ons in Jip en Janneke taal vertellen wat er moest gebeuren en welke oplossingen daarbij pasten. Dat is fijn als ICT leek. Daarnaast liet Veerman ICT direct een juiste partner aansluiten om de bekabeling voor hun rekening te nemen.’

Duidelijke afstemming van planning, plaatsing en levering

De bekabeling en internetverbinding diende voor de verhuis naar het nieuwe pand gereed te zijn en daarvoor werd een strakke planning gemaakt. ‘Wij hebben Veerman ICT gevraagd om met ons mee te denken, het nieuwe netwerk aan te sluiten, te installeren en het te onderhouden. De netwerkengineers hebben ons duidelijk uitgelegd wat ze doen en hebben ons meegenomen in hun denkwijze.

Het resultaat: een snelle oplevering, duidelijke communicatie en een goede netwerkverbinding in het gehele pand.’

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick – Sales

ook interessant
preview-post

Maters en De Koning omarmt een toekomst in de cloud

De vervanging van een server was voor Maters en De Koning de aanleiding om op zoek te gaan naar een betrouwbare en vooruitstrevende IT-partij. Waar het advies van Veerman ICT in eerste instantie wat te vooruitstrevend leek, greep Maters en De Koning de kans aan om samen met Veerman ICT een toekomstbestendige IT-omgeving in de cloud te realiseren.

Leestijd: 4 min
preview-post

Samen toegevoegde waarde bieden met Agentor

Begin dit jaar kwamen we in contact met Agentor N.V. en dat klikte direct. Agentor is een technische groothandel die ervoor zorgt dat zijn klanten met toegevoegde en op een verantwoorde manier ramen, deuren en gevels van metaal kunnen monteren en installeren. Op het gebied van ICT liepen ze tegen een traag systeem in de Cloud aan. Samen zijn we opzoek gegaan naar een passende en innovatieve oplossing met een mooi resultaat!

Leestijd: 2 min
preview-post

ATM en Veerman ICT: van leverancier tot IT Partner

Sinds 2015 is Veerman ICT in het bezit van een afvalloos kantoor. Door afval gescheiden aan te bieden kunnen afvalstoffen weer worden verwerkt tot nieuwe brandstoffen. Waar wij dagelijks ongeveer 1,8 kilo afval recyclen doet partner ATM dit in het groot. Hier wordt elke dag ruim 5.000 ton aan gevaarlijk afval verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Leestijd: 3 min