banner

Veilige Back-up

Verlies geen moment
Zorg voor data zekerheid met een goede back-up

De kans is groot dat je op dit moment een Microsoft 365-applicatie open hebt staan. Meer dan een miljoen bedrijven wereldwijd vertrouwen namelijk dagelijks op Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Microsoft Teams. Waarom zouden we ook niet? Microsoft is tenslotte een van de grootste namen in de bedrijfswereld.

Wat veel bedrijven echter niet weten is dat deze standaard applicaties van Microsoft geen back-up en herstel van gegevens ondersteunen. M365 is een productiviteitsoplossing die een bestendige infrastructuur biedt, geen volledige gegevensbescherming voor jouw data. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt dus bij jouw bedrijf. Een back-up maken van jouw M365-gegevens is dan ook van cruciaal belang om dataverlies te voorkomen!

Ben jij je bewust van jouw rol als dataeigenaar!?

1 op de 5 MKB-bedrijven wordt slachtoffer van een cyberaanval
M365 heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen actieve maandelijkse gebruikers en is daarmee een van de grootste dataverwerker van dit moment. Bedrijven werken steeds meer vanuit de cloud en profiteren daarmee van de mogelijkheden tot flexibel werken, het gebruikersgemak en de prijs per gebruiker.

Met 1 op de 5 MKB-bedrijven die het slachtoffer worden van een cyberaanval, is geen enkel bedrijf uitgesloten om doelwit te worden. Zorg er dus voor dat jouw kritieke bedrijfsgegevens en -data goed geback-upt worden om de bedrijfscontinuïteit te kunnen blijven garanderen en downtime te minimaliseren. 

Wil jij je bedrijfsdata veiligstellen zonder extra werk en zorgen? In onze leaflet lees je alles over de Veilige Back-up.

Vraag hier onze leaflet aan en kom meer te weten over de Managed Cloud Back-up!