banner
focused-image

Tot de zomer van 2021 was hij nog badmeester maar met 84 slimme apparaten in huis kun je wel stellen dat Gerwin altijd al een passie had voor (nieuwe) techniek. Toen we hem de kans boden om van zijn hobby zijn beroep te maken en zich te gaan ontwikkelen tot Netwerk Engineer twijfelde hij dan ook geen seconde. Sinds december komt Gerwin geregeld op de motor naar de Badhuisstraat gereden om te studeren voor zijn examens of doet hij kennis op on the job.

“Ik kwam terecht in fijn team waarin iedereen klaar staat voor elkaar. Ze zijn allemaal erg behulpzaam en dat is als nieuweling in de groep echt heel prettig om te ervaren. Ik heb het idee dat ik al veel langer deel uitmaak van het team en dat is alleen maar positief. Ik kijk dan ook uit naar de komende periode waarin ik hopelijk steeds meer waarde kan toevoegen aan het team van Veerman ICT.” vertelt hij enthousiast.

Een nieuwe start voor Gerwin

Gerwin en Veerman ICT begonnen in december aan een nieuw avontuur. Beide zonder ervaring maar het volste vertrouwen. Het enthousiasme en de intrinsieke motivatie van Gerwin spraken ons direct aan en gelukkig was de klik wederzijds. Dat enthousiasme zien we nog steeds aan de manier waarop Gerwin bij ons rondloopt maar zeker ook aan zijn ontwikkeling. Inmiddels is het CompTIA A+ certificaat namelijk al behaald en is hij bezig met zijn Netwerk+ specialisatie.

“Het is zo fijn dat ik binnen Veerman ICT de zelfstandigheid en vrijheid krijg om op mijn manier te studeren. Zo kies ik er vaak voor een aantal dagen in de week thuis te studeren en wanneer ik op kantoor ben kijk ik graag mee met projecten van collega engineers.”

Volg je passie

‘Mijn grootste hobby? Gadgets!’. Dat is waar het bij Gerwin allemaal is begonnen. Momenteel heeft hij 84 slimme apparaten in huis van lampen tot deursloten, camera’s, rolluiken en tags. ‘Nu ik steeds meer kom te weten over netwerkomgevingen snap ik veel beter hoe ik mijn eigen slimme home het beste kan inrichten. Vaak zit ik dan ook ‘s avonds nog wat uit te vogelen en het is zo gaaf als het dan uiteindelijk ook echt werkt!’.

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Gijs onze Office- en HR-manager