banner

Veerman van het eerste uur: Jordi van Drunen

focused-image

Als eerste stagiair kwam Jordi van Drunen inmiddels 15 jaar geleden bij Veerman ICT binnen. In de daaropvolgende jaren is hij samen met het bedrijf gegroeid tot een innovatieve Senior Cloud Engineer en op weg naar een rol als Consultant. Jordi werkt dagelijks met de nieuwste technieken en daar vertelt hij graag met passie en enthousiasme over. Hij zoekt het liefst een specifieke IT-oplossing uit tot in de puntjes, in plaats van een project van a tot z. Ook deelt hij zijn technische kennis in presentaties voor o.a. Microsoft en klanten.

“Alles wat ik leer kunnen we in de praktijk toepassen. Worden er ergens nieuwe interessante technieken gespot, dan ga ik er mee aan de slag.” vertelt Jordi

Ontwikkeling drijft Jordi

Tijdens zijn MBO ICT kwam Jordi als stagiair een kijkje nemen bij Veerman ICT. Na 2 stages en vakantiewerk in voornamelijk de technische dienst werd hij een vast onderdeel van het team, dat toen nog uit slechts 4 Veermannen bestond. ‘Ik was jong en kon nog veel leren. Hier kreeg ik binnen Veerman ICT altijd de ruimte voor een dat heeft tot vele mooie projecten geleid.’ Onder begeleiding van Johan was Jordi continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe en slimme IT-oplossingen voor onze klanten. Hij groeide dan ook al snel uit zijn rol in de technische dienst en maakte stappen van 1naar 2e en inmiddels 3e lijn engineer. De rol als Consultant is zijn volgende stap.

Veerman ICT als werkgever

‘Ik besef me dat ik geluk heb gehad om bij Veerman ICT terecht te komen. Ik heb altijd de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en op mijn beurt hier waardevolle technieken voor het bedrijf voor ontwikkelt. Ik denk niet dat ik deze ruimte in ieder ander bedrijf had gehad.’ ligt Jordi toe. Jordi omschrijft zijn carrière binnen Veerman ICT dan ook als een mooie technische reis die wat hem betreft nog lang geen eindbestemming heeft bereikt.

“Het is mooi om te zien dat scripts, software en inrichtingen die ik heb ontwikkeld nog steeds werken en draaien bij klanten. Dan zie je echt je eigen toegevoegde waarde terug.”

De Veermannen

Inmiddels zijn we bij Veerman ICT niet meer met 4 maar met 22 Veermannen. Jordi heeft alles daartussen van dichtbij meegemaakt. ‘In de afgelopen 14,5 jaar heb ik één keer een sollicitatie gedaan. Niet omdat ik ontevreden was maar omdat ik nieuwsgierig was naar de markt.’ geeft hij eerlijk toe. ‘Het gevoel bij Veerman is gewoon nog steeds goed’.

Passie is een van de eigenschappen die al deze Veermannen bindt, of ze nu in de techniek, sales of backoffice actief zijn. ‘Het hechte team en de persoonlijke relaties binnen Veerman ICT vind ik bijzonder prettig. We staan er allemaal als dat nodig is en ook op kennisgebied leren we veel van elkaar.’

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Gijs onze Office- en HR-manager