banner

Werken op de Salesafdeling bij Veerman ICT, hoe is dat? Winay vertelt het je graag!

focused-image

Deze 31-jarige enthousiaste en babbelgrage gozer kwam 3 jaar geleden bij ons om het Salesteam te versterken. Zijn enthousiasme en leergierigheid spraken ons direct aan en dat zien we nog steeds elke dag terug op de werkvloer. Met Winay op kantoor is er geen lunch zonder lolletje, geen thee onder lekkers en vindt hij het tijd voor een personeelsuitje dan regelen we dat toch gewoon!

“Ik hoor vaak dat ik gemakkelijk connecties maak, zowel zakelijk als met een random iemand in de supermarkt. Is dat misschien toch die hindoestaanse achtergrond!?”

Match made in heaven

Via LinkedIn kwam Winay Veerman ICT op het spoor en solliciteren was zo gepiept. ‘Toen ik bij Veerman ICT op gesprek kwam was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zat niet meer op mijn plek en wilde graag mijn studie ICT en mijn ervaring op beheerders- en helpdeskfuncties naar een hoger level brengen. Ik wist direct dat dat hier goed zou komen!’ ligt hij toe.

Het blijven ontwikkelen en leren als persoon speelt bij Winay en bij Veerman ICT een belangrijke rol. Winay geeft aan dat hij zich thuis voelt bij ons, wij hem blijven uitdagen, hij de vrijheid krijgt om zijn werk te doen en in te delen op zijn manier en een zeer diverse rol mag vervullen. Dat alles samen maakt van Winay en Veerman ICT een match made in heaven zoals hij zelf omschrijft.

“‘Elke klant is anders en vereist een andere aanpak. Zo leer je stiekem heel veel over jezelf en bijvoorbeeld over wanneer je iets of juist niets zegt in mijn geval.”

Aan ambities geen gebrek

Winay begon bij ons als Binnendienstmedewerker en maakte het afgelopen jaar de stap naar Accountmanager, daar krijgt hij enorm veel energie van vertelt hij. Als we naar de toekomst kijken en hem vragen wat hij nog zou willen doen/bereiken binnen Veerman ICT komen de volgende ambities alweer boven. ‘Het zou natuurlijk enorm tof zijn om door te groeien naar Senior Accountmanager en misschien groeit er wel een ambitie om ooit Sales Manager te worden.’ deelt hij glimlachend.

“Ik zie de toekomst zeer positief in. We hebben een leuk team collega’s, we staan voor elkaar klaar, hebben een leuk klantenportfolio in diverse branches en een mooie visie op de toekomst. Kom maar op!”

The sky is the limit

Als afsluiting vragen we Winay naar zijn visie op Veerman ICT en wat ons zo uniek maakt. Zijn antwoord doet ons blozen. ‘Veerman ICT is een organisatie waar wordt gedacht aan de medewerkers. Door het organiseren van borrels en teambuildingsactiviteiten maar ook door mee te denken met doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden om het maximale uit jezelf te halen. Kortom, The sky is the limit. Los van het zakelijke, zelfs buiten kantoortijd doen collega’s activiteiten samen, hoe leuk is dat!?’

Wil je meer weten over werken bij Veerman ICT?

Neem contact op met
Gijs, HR-manager