banner

FSLogix documentatie nu beschikbaar in Microsoft Docs

focused-image

Grootmacht Microsoft heeft de afgelopen tijd vele bedrijven overgenomen om de service van haar producten te verbeteren. In november 2018 werd ook het innovatieve bedrijf FSLogix door Microsoft overgenomen. Het zoeken in Outlook dat voor vele Microsoft Office 365 gebruikers vaak lang duurt is daarmee verleden tijd geworden. Met de nieuwe applicatie, ontwikkelt door FSLogix, is het zoeken binnen mailboxen nu gemakkelijk en snel. Het installeren van de laatste versie is nu mogelijk zonder licentie sleutel! 

Hoe werkt FSLogix?

Klanten die bij het gebruik van RDS of Citrix omgevingen in combinatie met Office 365 Outlook een performance slag willen maken, kunnen veel voordeel halen uit het installeren van de applicatie. Dit kan door de zogenaamde cache van Outlook buiten het profiel (in containers) van de gebruiker te plaatsen. Op basis van filtertechnologie is het vervolgens mogelijk om het indexeren en zoeken binnen een mailbox te optimaliseren. Ook in multi-user omgevingen waar de indexeringsdatabase gedeeld is met meerdere users is het installeren van FSLogix mogelijk.

Naast Outlook optimaliseert FSLogix ook de samenwerking met OneDrive binnen RDS en Citrix omgevingen. De techniek achter de applicatie zorgt er daarbij voor dat OneDrive binnen de Windows Verkenner wordt ondersteund.

De nieuwe standaard van Microsoft

Kortom, werkt u met Outlook in een RDS of Citrix omgeving? Dan kunt u eigenlijk niet meer zonder FSLogix. Als vooruitstrevende leverancier is het gebruik van de FSLogix Profile Container, Office 365 Container, Application Masking en Java Redirection voor gebruikers met de volgende licenties al mogelijk: Microsoft 365 E3/E5, A3/A5/ Student Use Benefits, F1 en Business. Windows 10 Enterprise E3/E5, Education A3/A5, VDA per user, Remote Desktop Services (RDS) Client Access License (CAL) en Subscriber Access License (SAL).

At the core of the products we build, I want to think about productivity centered around people. -Satya Nadella

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Ivan, Managed Services

ook interessant

Eerst data beveiligen, dan devices of juist andersom?

Thuis en op locatie werken brengt nieuwe veiligheidsvraagstukken met zich mee voor iedere ondernemer. Daarnaast werken mensen steeds vaker op hun eigen vertrouwde apparaten, bring your own device (BYOD), wat vraagt om een andere beveiligingsstrategie en een revisie van de veiligheidseisen aan data en systemen. Want kun je nu beter data beveiligen i.p.v. devices of andersom?

Leestijd: 3 min
preview-post

Is deze e-mail wel veilig? Deze 5 tips helpen je verder

Cybercriminelen worden steeds sociaal vaardiger waardoor een valse e-mail bijna nauwelijks meer te onderscheiden is van een e-mail die veilig is. Met deze 5 tips leer je hoe je snel een e-mail kunt beoordelen en veilig kunt blijven e-mailen!

Leestijd: 3 min
preview-post

Hybride werken is here to stay

Hybride werken is het nieuwe werken. Medewerkers verlangen ernaar en gaan niet meer terug. Om samenwerken te blijven optimaliseren en stimuleren zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Uit ervaring weten we dat IT hierin een belangrijke rol van vervullen.

Leestijd: 2 min