banner

Hybride werken is here to stay

focused-image

De verwachtingen van werknemers zijn voorgoed veranderd: meer dan 40%[1] van de werknemers omarmt het nieuwe werken en wil (deels) zelf bepalen wanneer, waar en hoe men werkt. Dit vraagt om grote flexibiliteit van werkgevers. Het kantoor wordt steeds meer een plek om samen te werken en te creëren en niet meer de plek waar medewerkers op werkdagen standaard van 9 tot 5 achter hun bureau zitten.

Laat IT het nieuwe werken stimuleren

Dagelijks spreken wij IT-managers die hun mensen in staat willen stellen om dynamisch, flexibel en veilig te werken waar en wanneer ze maar willen. Deze flexibele werkwereld vraagt veelal om een andere kijk op de IT-omgeving, het netwerk en security. Niet voor elke organisatie of voor elk beroep is werken op locatie vanzelfsprekend en mogelijk. Beleid op maat is daarom in iedere organisatie noodzakelijk om de het nieuwe werken zo maximaal mogelijk te kunnen faciliteren.

Succesvol samenwerken

Door medewerkers de ruimte te bieden om overal en altijd te kunnen werken zijn enkele belangrijke IT-faciliteiten noodzakelijk. Denk aan een werklaptop of telefoon maar ook aan:

  • Cloud-gebaseerde werkplekken;
  • Dataopslag;
  • Beveiliging van belangrijke bedrijfsdata;
  • en ook nog steeds een goed uitgeruste werkplek met een stabiele verbinding op kantoor.

Om het overzichtelijk en werkbaar te maken zijn er systemen en diensten beschikbaar waarbij je, na de inrichting, enkel de grote lijnen hoeft te bewaken. Hier lees je meer over deze mogelijkheden.

Kortom, investeer in technologie die mensen verbindt: overal en altijd.

[1] Ruim 4 op de 10 werknemers willen niet meer dagelijks naar het werk reizen | Instagram | AD.nl

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

ook interessant
preview-post

Teams Rooms: makkelijk in gebruik en de beleving van een echte vergadersetting

Toen we begin 2020 voor het eerst het advies kregen om thuis te werken waren veel bedrijven hier niet op voorbereid. Ook bij het West-Brabants Archief (WBA) waren ze een hybride vorm van werken niet gewend maar al snel besloten ze mee te gaan in de flow. Niet wachten tot we terug konden naar het oude werken maar werken aan de werkplek van de toekomst en het flexibele werken juist faciliteiten. Dat is de visie van het WBA op IT.

Leestijd: 4 min
preview-post

Veerman ICT & Playdôme – een unieke samenwerking

Al ruim 12 jaar zijn we als IT-partner betrokken bij de leisure bedrijven van Nicky Broos. De afgelopen jaren stond de samenwerking in het teken van het opzetten en verwezenlijken van Playdôme Roosendaal. We hebben meegedacht over de best passende IT-faciliteiten zowel voor de gasten als voor de medewerkers. En zijn als projectleider betrokken geweest om de uitvoering soepel te laten verlopen. Wij zijn trots op het eindresultaat en blijven samen verbeteren om aan de verwachtingen van de toekomst te kunnen blijven voldoen.

Leestijd: 2 min
preview-post

Maters en De Koning omarmt een toekomst in de cloud

De vervanging van een server was voor Maters en De Koning de aanleiding om op zoek te gaan naar een betrouwbare en vooruitstrevende IT-partij. Waar het advies van Veerman ICT in eerste instantie wat te vooruitstrevend leek, greep Maters en De Koning de kans aan om samen met Veerman ICT een toekomstbestendige IT-omgeving in de cloud te realiseren.

Leestijd: 4 min