banner

De unieke samenwerking met Playdôme Roosendaal

focused-image

Samenwerken betekent eerlijk en open met elkaar communiceren

Voor Playdôme Roosendaal is een stabiel netwerk van groot belang. De Wi-Fi first oplossing bestaat daarom uit gescheiden netwerken waardoor horeca, kantoor, gasten en de verschillende activiteiten ten alle tijden de beste verbinding hebben. Dit was de grootste wens vanuit Playdôme Roosendaal en daar hebben wij voor gezorgd. Bekijk de video om een indruk te krijgen van het eindresultaat of ga eens gezellig langs!

Onze samenwerking met Playdôme Roosendaal

Al ruim 12 jaar zijn we als IT-partner betrokken bij de leisure bedrijven van Nicky Broos. De afgelopen jaren stonden in het teken van het opzetten en verwezenlijken van Playdôme Roosendaal. We hebben meegedacht over de best passende IT-faciliteiten zowel voor de gasten als voor de medewerkers en zijn als projectleider betrokken geweest om de uitvoering soepel te laten verlopen. Wij zijn trots op het eindresultaat en blijven samen verbeteren om aan de verwachtingen van de toekomst te kunnen blijven voldoen.

In de video meer over onze samenwerking met Playdôme Roosendaal:

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

ook interessant
preview-post

Teams Rooms: makkelijk in gebruik en de beleving van een echte vergadersetting

Toen we begin 2020 voor het eerst het advies kregen om thuis te werken waren veel bedrijven hier niet op voorbereid. Ook bij het West-Brabants Archief (WBA) waren ze een hybride vorm van werken niet gewend maar al snel besloten ze mee te gaan in de flow. Niet wachten tot we terug konden naar het oude werken maar werken aan de werkplek van de toekomst en het flexibele werken juist faciliteiten. Dat is de visie van het WBA op IT.

Leestijd: 4 min
preview-post

Maters en De Koning omarmt een toekomst in de cloud

De vervanging van een server was voor Maters en De Koning de aanleiding om op zoek te gaan naar een betrouwbare en vooruitstrevende IT-partij. Waar het advies van Veerman ICT in eerste instantie wat te vooruitstrevend leek, greep Maters en De Koning de kans aan om samen met Veerman ICT een toekomstbestendige IT-omgeving in de cloud te realiseren.

Leestijd: 4 min