banner

Samen toegevoegde waarde bieden met Agentor

focused-image

Wij helpen u graag vooruit en kijken samen met u welke oplossing daar het beste bij past.

Begin dit jaar kwamen we in contact met Agentor N.V. en dat klikte direct. Agentor is een technische groothandel die ervoor zorgt dat zijn klanten met toegevoegde en op een verantwoorde manier ramen, deuren en gevels van metaal kunnen monteren en installeren. Op het gebied van ICT liepen ze tegen een traag systeem in de Cloud aan. Samen zijn we opzoek gegaan naar een passende en innovatieve oplossing met een mooi resultaat!

In de video meer over Agentor en onze samenwerking:

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick – Sales

ook interessant
preview-post

Maters en De Koning omarmt een toekomst in de cloud

De vervanging van een server was voor Maters en De Koning de aanleiding om op zoek te gaan naar een betrouwbare en vooruitstrevende IT-partij. Waar het advies van Veerman ICT in eerste instantie wat te vooruitstrevend leek, greep Maters en De Koning de kans aan om samen met Veerman ICT een toekomstbestendige IT-omgeving in de cloud te realiseren.

Leestijd: 4 min
preview-post

ATM en Veerman ICT: van leverancier tot IT Partner

Sinds 2015 is Veerman ICT in het bezit van een afvalloos kantoor. Door afval gescheiden aan te bieden kunnen afvalstoffen weer worden verwerkt tot nieuwe brandstoffen. Waar wij dagelijks ongeveer 1,8 kilo afval recyclen doet partner ATM dit in het groot. Hier wordt elke dag ruim 5.000 ton aan gevaarlijk afval verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Leestijd: 3 min