Veerman ICT behaalt Microsoft partnership Modern Work

Wat een prestatie voor een bedrijf van onze grootte, wij zijn Microsoft Solutions Partner Modern Work! Met deze mooie prestatie laten we zien dat we voldoen aan de best practices van Microsoft op het gebied van moderne werkplekken. Eigenlijk zegt Microsoft daarmee:

“Jullie begrijpen de technologieën, hebben de tools en passen de best practices toe die nodig zijn om een efficiënte en geavanceerde werkomgeving te creëren voor jullie klanten.”

Als Modern Work Solutions Partner bieden wij onze klanten de mogelijkheid om altijd en overal veilig te kunnen samenwerken met toegang tot de juiste systemen en data. Wij ondersteunen bij het realiseren van een moderne, productieve werkomgeving waarin efficiënt werken, veiligheid en eenvoudig samenwerken centraal staan. 

Modern Work Solutions Partner

Met de certificering Modern Work tonen we aan dat we in staat zijn om klanten te ondersteunen bij de transformatie naar moderne werkplekken. Onze gecertificeerde engineers hebben een ruime kennis en kunde om de implementatie en optimalisatie van cloud gebaseerde samenwerkingsprogramma’s, communicatieoplossingen en productiviteitsapps tot een succes te maken binnen jouw organisatie.

Wij begrijpen waar de behoeftes van bedrijven liggen op het gebied van moderne en efficiënte werkplekken. Van ondersteuning bij de migratie naar de cloud, tot het beheren van de beveiliging en compliance-aspecten van de IT-omgeving. Van het stroomlijnen van bedrijfsprocessen tot het bieden van ondersteuning voor het effectief gebruiken van de moderne werktools. Wij staan aan je zijde.

In het kort vertelt de Modern Work partnerstatus je dat:

  • Wij actief bezig zijn met de ontwikkeling van Moderne Werkplekken;
  • Onze visie aansluit bij de vooruitstrevende visie van Microsoft;
  • We bewijs hebben dat wij Microsoft solutions succesvol kunnen toepassen;
  • Wij richten ons op de adoptie van de (nieuwe) techniek;
  • Wij continue actief bezig met de ontwikkeling van en het gebruik van nieuwe technieken en toepassingen.

Wat betekent dit?

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten. Daarbij weten we welke updates eraan komen, wat de laatste innovaties zijn en welke licenties verlopen. Hierdoor kunnen wij je tijdig en goed adviseren over wat er het beste past bij jouw bedrijf(svoering).  

Neem contact met ons op

ook interessant
preview-post

Veerman ICT & Playdôme – een unieke samenwerking

Al ruim 12 jaar zijn we als IT-partner betrokken bij de leisure bedrijven van Nicky Broos. De afgelopen jaren stond de samenwerking in het teken van het opzetten en verwezenlijken van Playdôme Roosendaal. We hebben meegedacht over de best passende IT-faciliteiten zowel voor de gasten als voor de medewerkers. En zijn als projectleider betrokken geweest om de uitvoering soepel te laten verlopen. Wij zijn trots op het eindresultaat en blijven samen verbeteren om aan de verwachtingen van de toekomst te kunnen blijven voldoen.

Leestijd: 2 min
preview-post

Eerst data beveiligen, dan devices of juist andersom?

Thuis en op locatie werken brengt nieuwe veiligheidsvraagstukken met zich mee voor iedere ondernemer. Daarnaast werken mensen steeds vaker op hun eigen vertrouwde apparaten, bring your own device (BYOD), wat vraagt om een andere beveiligingsstrategie en een revisie van de veiligheidseisen aan data en systemen. Want kun je nu beter data beveiligen i.p.v. devices of andersom?

Leestijd: 3 min
preview-post

Security: een gelaagde en gefaseerde oplossing werkt

Security en het Nederlandse MKB zijn niet altijd een gelukkig huwelijk. Net als aan andere bedrijfsbudgetten worden ook aan IT-uitgaven bepaalde grenzen gesteld. Een gedegen security oplossing kan hiervan een flink deel opslokken en bovendien is de ROI bij deze uitgaven niet altijd evident. Om aan te geven dat een gedegen security oplossing wel degelijk in het budget van het MKB past gaan we in gesprek met Michaël Freijser, netwerkengineer bij Veerman ICT. “Met de gelaagde én gefaseerde oplossing krijgen we vaak alle neuzen dezelfde kant op”.

Leestijd: 3 min