Veerman ICT behaalt Microsoft partnership Modern Work

Wat een prestatie voor een bedrijf van onze grootte, wij zijn Microsoft Solutions Partner Modern Work! Met deze mooie prestatie laten we zien dat we voldoen aan de best practices van Microsoft op het gebied van moderne werkplekken. Eigenlijk zegt Microsoft daarmee:

“Jullie begrijpen de technologieën, hebben de tools en passen de best practices toe die nodig zijn om een efficiënte en geavanceerde werkomgeving te creëren voor jullie klanten.”

Als Modern Work Solutions Partner bieden wij onze klanten de mogelijkheid om altijd en overal veilig te kunnen samenwerken met toegang tot de juiste systemen en data. Wij ondersteunen bij het realiseren van een moderne, productieve werkomgeving waarin efficiënt werken, veiligheid en eenvoudig samenwerken centraal staan. 

Modern Work Solutions Partner

Met de certificering Modern Work tonen we aan dat we in staat zijn om klanten te ondersteunen bij de transformatie naar moderne werkplekken. Onze gecertificeerde engineers hebben een ruime kennis en kunde om de implementatie en optimalisatie van cloud gebaseerde samenwerkingsprogramma’s, communicatieoplossingen en productiviteitsapps tot een succes te maken binnen jouw organisatie.

Wij begrijpen waar de behoeftes van bedrijven liggen op het gebied van moderne en efficiënte werkplekken. Van ondersteuning bij de migratie naar de cloud, tot het beheren van de beveiliging en compliance-aspecten van de IT-omgeving. Van het stroomlijnen van bedrijfsprocessen tot het bieden van ondersteuning voor het effectief gebruiken van de moderne werktools. Wij staan aan je zijde.

In het kort vertelt de Modern Work partnerstatus je dat:

  • Wij actief bezig zijn met de ontwikkeling van Moderne Werkplekken;
  • Onze visie aansluit bij de vooruitstrevende visie van Microsoft;
  • We bewijs hebben dat wij Microsoft solutions succesvol kunnen toepassen;
  • Wij richten ons op de adoptie van de (nieuwe) techniek;
  • Wij continue actief bezig met de ontwikkeling van en het gebruik van nieuwe technieken en toepassingen.

Wat betekent dit?

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten. Daarbij weten we welke updates eraan komen, wat de laatste innovaties zijn en welke licenties verlopen. Hierdoor kunnen wij je tijdig en goed adviseren over wat er het beste past bij jouw bedrijf(svoering).  

Neem contact met ons op

ook interessant
preview-post

FSLogix is waardevol voor elke IT-omgeving

Eerder legden we al uit wat FSLogix is en hoe het werkt. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van werken met FSLogix in gecentraliseerde virtuele werkomgevingen. Denk hierbij niet alleen aan het populaire Microsoft WVD (Windows Virtual Desktop) maar ook aan Microsoft RDS (Remote Desktop Services) en Citrix XenApp/XenDeskop.

Leestijd: 3 min
preview-post

Security: een gelaagde en gefaseerde oplossing werkt

Security en het Nederlandse MKB zijn niet altijd een gelukkig huwelijk. Net als aan andere bedrijfsbudgetten worden ook aan IT-uitgaven bepaalde grenzen gesteld. Een gedegen security oplossing kan hiervan een flink deel opslokken en bovendien is de ROI bij deze uitgaven niet altijd evident. Om aan te geven dat een gedegen security oplossing wel degelijk in het budget van het MKB past gaan we in gesprek met Michaël Freijser, netwerkengineer bij Veerman ICT. “Met de gelaagde én gefaseerde oplossing krijgen we vaak alle neuzen dezelfde kant op”.

Leestijd: 3 min
preview-post

Waarom MFA een vereiste is voor jouw IT-omgeving

‘Bij 81% van de inbreuken zijn zwakke, hergebruikte of gestolen wachtwoorden betrokken’. Wees voorbereid en maak gebruik van MFA om jouw bedrijfsdata zo veilig mogelijk te stellen.

Leestijd: 3 min