banner

Veerman ICT behaalt Microsoft partnership Modern Work

focused-image

Wat een prestatie voor een bedrijf van onze grootte, wij zijn Microsoft Solutions Partner Modern Work! Met deze mooie prestatie laten we zien dat we voldoen aan de best practices van Microsoft op het gebied van moderne werkplekken. Eigenlijk zegt Microsoft daarmee:

“Jullie begrijpen de technologieën, hebben de tools en passen de best practices toe die nodig zijn om een efficiënte en geavanceerde werkomgeving te creëren voor jullie klanten.”

Als Modern Work Solutions Partner bieden wij onze klanten de mogelijkheid om altijd en overal veilig te kunnen samenwerken met toegang tot de juiste systemen en data. Wij ondersteunen bij het realiseren van een moderne, productieve werkomgeving waarin efficiënt werken, veiligheid en eenvoudig samenwerken centraal staan. 

Modern Work Solutions Partner

Met de certificering Modern Work tonen we aan dat we in staat zijn om klanten te ondersteunen bij de transformatie naar moderne werkplekken. Onze gecertificeerde engineers hebben een ruime kennis en kunde om de implementatie en optimalisatie van cloud gebaseerde samenwerkingsprogramma’s, communicatieoplossingen en productiviteitsapps tot een succes te maken binnen jouw organisatie.

Wij begrijpen waar de behoeftes van bedrijven liggen op het gebied van moderne en efficiënte werkplekken. Van ondersteuning bij de migratie naar de cloud, tot het beheren van de beveiliging en compliance-aspecten van de IT-omgeving. Van het stroomlijnen van bedrijfsprocessen tot het bieden van ondersteuning voor het effectief gebruiken van de moderne werktools. Wij staan aan je zijde.

In het kort vertelt de Modern Work partnerstatus je dat:

  • Wij actief bezig zijn met de ontwikkeling van Moderne Werkplekken;
  • Onze visie aansluit bij de vooruitstrevende visie van Microsoft;
  • We bewijs hebben dat wij Microsoft solutions succesvol kunnen toepassen;
  • Wij richten ons op de adoptie van de (nieuwe) techniek;
  • Wij continue actief bezig met de ontwikkeling van en het gebruik van nieuwe technieken en toepassingen.

Wat betekent dit?

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten. Daarbij weten we welke updates eraan komen, wat de laatste innovaties zijn en welke licenties verlopen. Hierdoor kunnen wij je tijdig en goed adviseren over wat er het beste past bij jouw bedrijf(svoering).  

Neem contact met ons op

ook interessant
preview-post

Hybride werken is here to stay

Hybride werken is het nieuwe werken. Medewerkers verlangen ernaar en gaan niet meer terug. Om samenwerken te blijven optimaliseren en stimuleren zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Uit ervaring weten we dat IT hierin een belangrijke rol van vervullen.

Leestijd: 2 min
preview-post

10 redenen waarom een M365 Cloud Back-up belangrijk is

‘Microsoft maakt toch een automatische back-up van mijn data in de cloud?’ Dit is een uitspraak die wij regelmatig van Office 365-gebruikers te horen krijgen. Deze aanname is helaas niet helemaal juist.

Microsoft biedt inderdaad opties zoals bewaartermijnen, prullenbak-instellingen en versiebeheer voor het tijdelijke behoud van data. Het behoud van data buiten deze beperkte termijn is jouw eigen verantwoordelijkheid als dataeigenaar.

Leestijd: 3 min

Data classificatie speelt een belangrijke rol in security

Werken vanaf privé devices zoals een telefoon of laptop is lange tijd niet wenselijk geweest vanuit werkgevers. Het borgen van de veiligheid van bedrijfsdata speelde hierbij een belangrijke rol. Zowel de verbinding van de privé apparaten als de veiligheid van het device waren voor de IT-afdeling niet goed in kaart te brengen. Voor de mensen die plaats onafhankelijke moesten werken werd de bedrijfslaptop en telefoon in het leven geroepen. Het faciliteren van een moderne werkplek maakte dat bedrijven later veelal alle medewerkers gebruik lieten maken van een bedrijfslaptop. Maar hoe is dat nu?

Leestijd: 2 min