banner

Solide security is essentieel voor uw bedrijfssucces

focused-image

Wij geven je met de juiste security het vertrouwen terug in jouw eigen digitale omgeving.

Het interne netwerk is een platform waarop data, applicaties en devices samenkomen. Wie toegang heeft tot het bedrijfsnetwerk kan bij allerlei gevoelige informatie. Netwerkbeveiliging is daarmee de basis geworden om veilig met klantgegevens en vertrouwelijke informatie om te gaan. Een solide security is dan ook essentieel voor uw bedrijfssucces. Welke oplossing hiervoor het meest geschikt is, is voor iedereen anders. De engineers van Veerman ICT helpen je graag met het samenstellen van de juiste mix voor een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

In onderstaande video vertelt Michaël Freijser, netwerkengineer, hoe het vinden van de juiste security in zijn werk gaat. Ook ligt hij toe dat, met een gefaseerde oplossing, security niet altijd een grote kostenpost is.

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Michaël, Netwerk Specialist

ook interessant
preview-post

Inzicht in het raadplegen van data is belangrijker dan het veiligstellen van data

Stelling: We moeten investeren in het krijgen van inzicht in data i.p.v. de beveiliging van data.

Leestijd: 3 min
preview-post

Data classificatie speelt een belangrijke rol in online privacy

Werken vanaf privé devices zoals een telefoon of laptop is lange tijd niet wenselijk geweest vanuit werkgevers. Het borgen van de veiligheid van bedrijfsdata speelde hierbij een belangrijke rol. Zowel de verbinding van de privé apparaten als de veiligheid van het device waren voor de IT-afdeling niet goed in kaart te brengen. Voor de mensen die plaats onafhankelijke moesten werken werd de bedrijfslaptop en telefoon in het leven geroepen. Het faciliteren van een moderne werkplek maakte dat bedrijven later veelal alle medewerkers gebruik lieten maken van een bedrijfslaptop. Maar hoe is dat nu?

Leestijd: 2 min
preview-post

De expertise van de toekomstbestendige IT-partner

Onze rol als IT-partner is continue in ontwikkeling. Enerzijds door de snelle komst van nieuwe technieken en anderzijds door de veranderde vraag en behoefte van klanten. Waar bedrijven jaren geleden vooral op zoek waren naar producten krijgen we als IT-partij anno 2021 steeds vaker detacheringsvragen. Bedrijven willen volledig op onze service kunnen bouwen zodat ze zelf de focus houden op hun business en dat begrijpen wij volkomen!

Leestijd: 4 min