banner

Solide security is essentieel voor uw bedrijfssucces

focused-image

Wij geven je met de juiste security het vertrouwen terug in jouw eigen digitale omgeving.

Het interne netwerk is een platform waarop data, applicaties en devices samenkomen. Wie toegang heeft tot het bedrijfsnetwerk kan bij allerlei gevoelige informatie. Netwerkbeveiliging is daarmee de basis geworden om veilig met klantgegevens en vertrouwelijke informatie om te gaan. Een solide security is dan ook essentieel voor uw bedrijfssucces. Welke oplossing hiervoor het meest geschikt is, is voor iedereen anders. De engineers van Veerman ICT helpen je graag met het samenstellen van de juiste mix voor een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

In onderstaande video vertelt Michaël Freijser, netwerkengineer, hoe het vinden van de juiste security in zijn werk gaat. Ook ligt hij toe dat, met een gefaseerde oplossing, security niet altijd een grote kostenpost is.

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Michaël, Netwerk Specialist

ook interessant

Data classificatie speelt een belangrijke rol in security

Werken vanaf privé devices zoals een telefoon of laptop is lange tijd niet wenselijk geweest vanuit werkgevers. Het borgen van de veiligheid van bedrijfsdata speelde hierbij een belangrijke rol. Zowel de verbinding van de privé apparaten als de veiligheid van het device waren voor de IT-afdeling niet goed in kaart te brengen. Voor de mensen die plaats onafhankelijke moesten werken werd de bedrijfslaptop en telefoon in het leven geroepen. Het faciliteren van een moderne werkplek maakte dat bedrijven later veelal alle medewerkers gebruik lieten maken van een bedrijfslaptop. Maar hoe is dat nu?

Leestijd: 2 min
preview-post

End of Life Windows Server 2012 (R2), alles wat je moet weten

Cybercriminelen worden steeds sociaal vaardiger waardoor een valse e-mail bijna nauwelijks meer te onderscheiden is van een e-mail die veilig is. Met deze 5 tips leer je hoe je snel een e-mail kunt beoordelen en veilig kunt blijven e-mailen!

Leestijd: 3 min
preview-post

Neem de controle over schaduw IT

Krijg inzicht in de applicaties binnen jouw organisatie voor een verbetering van de beveiliging. Elk bedrijf heeft te maken met schaduw IT. Inzicht kan je hierbij vooruit helpen en eenvoudige oplossingen bieden.

Leestijd: 3 min