banner

Solide security is essentieel voor uw bedrijfssucces

focused-image

Wij geven je met de juiste security het vertrouwen terug in jouw eigen digitale omgeving.

Het interne netwerk is een platform waarop data, applicaties en devices samenkomen. Wie toegang heeft tot het bedrijfsnetwerk kan bij allerlei gevoelige informatie. Netwerkbeveiliging is daarmee de basis geworden om veilig met klantgegevens en vertrouwelijke informatie om te gaan. Een solide security is dan ook essentieel voor uw bedrijfssucces. Welke oplossing hiervoor het meest geschikt is, is voor iedereen anders. De engineers van Veerman ICT helpen je graag met het samenstellen van de juiste mix voor een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

In onderstaande video vertelt Michaël Freijser, netwerkengineer, hoe het vinden van de juiste security in zijn werk gaat. Ook ligt hij toe dat, met een gefaseerde oplossing, security niet altijd een grote kostenpost is.

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Michaël, Netwerk Specialist

ook interessant

Veerman ICT is Microsoft Modern Work partner

Wij hebben de Microsoft designation Modern Work behaald!

Leestijd: 2 min
preview-post

Single Sign On (SSO): handig én veilig?

Gebruikers verlangen naar technologie die gebruiksvriendelijk en duidelijk is, privé maar ook steeds meer zakelijk. Thuis zijn we gewend wachtwoorden op devices te onthouden, automatisch in te loggen of maken we gebruik van vingerafdrukken of gezichtsherkenning om in te loggen op apps of online omgevingen. Dit gemak verwacht men ook steeds vaker in een werkomgeving.

Leestijd: 3 min
preview-post

Is deze e-mail wel veilig? Deze 5 tips helpen je verder

Cybercriminelen worden steeds sociaal vaardiger waardoor een valse e-mail bijna nauwelijks meer te onderscheiden is van een e-mail die veilig is. Met deze 5 tips leer je hoe je snel een e-mail kunt beoordelen en veilig kunt blijven e-mailen!

Leestijd: 3 min