banner

Solide security is essentieel voor uw bedrijfssucces

focused-image

Wij geven je met de juiste security het vertrouwen terug in jouw eigen digitale omgeving.

Het interne netwerk is een platform waarop data, applicaties en devices samenkomen. Wie toegang heeft tot het bedrijfsnetwerk kan bij allerlei gevoelige informatie. Netwerkbeveiliging is daarmee de basis geworden om veilig met klantgegevens en vertrouwelijke informatie om te gaan. Een solide security is dan ook essentieel voor uw bedrijfssucces. Welke oplossing hiervoor het meest geschikt is, is voor iedereen anders. De engineers van Veerman ICT helpen je graag met het samenstellen van de juiste mix voor een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

In onderstaande video vertelt Michaël Freijser, netwerkengineer, hoe het vinden van de juiste security in zijn werk gaat. Ook ligt hij toe dat, met een gefaseerde oplossing, security niet altijd een grote kostenpost is.

Kan ik je helpen?

Neem contact op met
Michaël – Managed Services

ook interessant
preview-post

Single Sign On (SSO): handig én veilig?

Gebruikers verlangen naar technologie die gebruiksvriendelijk en duidelijk is, privé maar ook steeds meer zakelijk. Thuis zijn we gewend wachtwoorden op devices te onthouden, automatisch in te loggen of maken we gebruik van vingerafdrukken of gezichtsherkenning om in te loggen op apps of online omgevingen. Dit gemak verwacht men ook steeds vaker in een werkomgeving.

Leestijd: 3 min
preview-post

De expertise van de toekomstbestendige IT-partner

Onze rol als IT-partner is continue in ontwikkeling. Enerzijds door de snelle komst van nieuwe technieken en anderzijds door de veranderde vraag en behoefte van klanten. Waar bedrijven jaren geleden vooral op zoek waren naar producten krijgen we als IT-partij anno 2021 steeds vaker detacheringsvragen. Bedrijven willen volledig op onze service kunnen bouwen zodat ze zelf de focus houden op hun business en dat begrijpen wij volkomen!

Leestijd: 4 min
preview-post

FSLogix documentatie nu beschikbaar in Microsoft Docs

Grootmacht Microsoft heeft de afgelopen tijd vele bedrijven overgenomen om de service van haar producten te verbeteren. In november 2018 werd ook het innovatieve bedrijf FSLogix door Microsoft overgenomen. Het zoeken in Outlook dat voor vele Microsoft Office 365 gebruikers vaak lang duurt is daarmee verleden tijd geworden. Met de nieuwe applicatie, ontwikkelt door FSLogix, is het zoeken binnen mailboxen nu gemakkelijk en snel. Het installeren van de laatste versie is nu mogelijk zonder licentie sleutel!

Leestijd: 1 min