banner

GRATIS Microsoft 365 Security Scan

focused-image

Profiteer nu nog van de Contacta actie en registreer je hier voor een GRATIS Microsoft 365 Security Scan!

Gedurende deze Contacta beursdagen gaven wij de GRATIS Microsoft 365 Security Scan t.w.v. €350,- weg. Wegens enthousiaste reacties verlengen wij de actie!

Aanmelden voor GRATIS Microsoft 365 Security Scan >

 

Pak grip op je IT-omgeving met deze GRATIS Microsoft 365 Security Scan. Met de Security Scan geven we je op een overzichtelijke en begrijpelijke manier inzicht in jouw specifieke risico’s binnen Microsoft 365. Na het draaien van de scan lichten we in een persoonlijk gesprek de bevindingen uit het rapport aan je toe en ontvang je direct van ons een passend advies.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

onze expertises

expertise-icon

Veilige Werkplek

Een veilige en up-to-date werkplek voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

expertise-icon

Veilige Back-up

Stel data betrouwbaar veilig en zorg dat deze niet verloren gaat bij bijvoorbeeld brand, data corruptie, malware en onvoorziene incidenten.

expertise-icon

Veilige Server

Kies voor een server welke voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden, altijd up-to-date is en voorkom zo verstoringen door o.a. cyberaanvallen.

expertise-icon

Veilig Netwerk

Een veilig, stabiel en up-to-date netwerk met inzicht in toekomstige behoeftes, prestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

expertise-icon

Veilig E-mailen

Zorg voor veilige communicatie stromen, voorkom misbruik, phishing, spoofing, CEO-fraude en blijf bij met de nieuwste e-mail beveiliging.

expertise-icon

Veilige Cloud

Bescherm je cloudomgeving tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang door o.a. het toepassen en handhaven van MFA en de inrichting van 88+ security alerts.