banner

Samen dromen en doelen waarmaken

focused-image

Verbinden is wat wij het liefste doen en wij geloven dat technologie mensen kan verbinden. Wij zien het als onze missie om ambities en doelen van mensen en organisaties te realiseren. Wij dragen hieraan bij door de samenleving op verschillende vlakken te ondersteunen en samen te werken aan succes!

Wij zijn trotse tassensponsor van RC RCC!

Rugby Club Roosendaal Commando Combinatie is de sportclub waar respect, discipline en kameraadschap centraal staan. Om de beleving van de club naar een hoger niveau te tillen en leden een prettig nieuw seizoen te wensen werkten we samen aan het ontwerp van een rugbytas.

Wij zijn trots op het resultaat en wensen de leden van RCC een sportief seizoen en veel plezier van de nieuwe tassen!

Ga naar de website van RC RCC voor meer informatie >

Veerman ICT Runningteam

Bewegen is een van de thema’s waar we onze medewerkers in willen stimuleren. We zijn ons bewust van ons zittende, inactieve beroep en we zijn er van overtuigd dat beweging noodzakelijk is om fysiek en mentaal gezond en in balans te blijven. Happy medewerkers zijn tenslotte de leukste en beste medewerkers 🙂

Sinds een aantal jaren doen we met ons Runningteam daarom mee aan handloopwedstrijden in de buurt. Hiervoor verzorgen we trainingen, rugnummers en natuurlijk de juiste outfit!

Roosendaal On Stage

Ontwikkeling is een belangrijk speerpunt binnen Veerman ICT. Niet alleen op technisch maar ook op persoonlijk gebied. Daarom nemen wij jaarlijks deel aan Roosendaal On Stage. Scholieren zijn tenslotte toppers in ontwikkeling.

Via een laagdrempelige Doe Dag laten we VMBO scholieren kennis maken met werken in de IT. Op deze manier kunnen ze een studierichting kiezen die bij ze past en zich verder ontwikkelen. Wij dragen graag een steentje bij aan de IT’er van de toekomst!

Bekijk hier onze aftermovie van de Doe Dag 2023 >

Carnaval in Tullepetaonestad

Als echter Roosendalers dragen wij de Carnavalsorganisaties een warm hart toe. Wij kijken jaarlijks uit naar dit verbroederende feest en waarderen de inzet van Stichting Carnaval Roosendaal en Stichting Tullepetrein om carnaval in Roosendaal in stijl te blijven organiseren.

Daar helpen wij graag aan mee en we kijken alweer uit naar deze tijd van plezier, verbroedering en verbinden en we hopen jij ook!

Bekijk hier het laatste nieuws en de activiteiten >

Buurthuis Keijenburg

Al ruim 50 jaar zijn bij Stichting Buurthuis Keijenburg jong en oud welkom voor sociale en culturele activiteiten. Zij zetten zich met name in voor de leefbaarheid in de wijk Burgerhout. Heb je ideeën voor activiteiten of ben je op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst of activiteit? Ook dan kun je bij Keijenburg terecht!

Om alle bezoekers een warm welkom te heten in het buurthuis schonken wij het buurthuis een mooi welkomstbord.

Bekijk hier de activiteitenagenda van Buurthuis Keijenburg >

 

Neem contact met ons op

onze expertises

expertise-icon

Veilige Werkplek

Een veilige en up-to-date werkplek voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

expertise-icon

Veilige Back-up

Stel data betrouwbaar veilig en zorg dat deze niet verloren gaat bij bijvoorbeeld brand, data corruptie, malware en onvoorziene incidenten.

expertise-icon

Veilige Server

Kies voor een server welke voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden, altijd up-to-date is en voorkom zo verstoringen door o.a. cyberaanvallen.

expertise-icon

Veilig Netwerk

Een veilig, stabiel en up-to-date netwerk met inzicht in toekomstige behoeftes, prestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

expertise-icon

Veilig E-mailen

Zorg voor veilige communicatie stromen, voorkom misbruik, phishing, spoofing, CEO-fraude en blijf bij met de nieuwste e-mail beveiliging.

expertise-icon

Veilige Cloud

Bescherm je cloudomgeving tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang door o.a. het toepassen en handhaven van MFA en de inrichting van 88+ security alerts.