banner

Prijzen 2023

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we uitdagingen om hebben gezet in nieuwe kansen, nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen en jou als klant hebben mogen ontzorgen op het gebied van IT. Bedankt daarvoor!

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Alles wordt niet ‘net als elk jaar’ duurder maar de prijzen stijgen ongekend hard. Om onze dienstverlening op peil te houden en kwaliteit te kunnen blijven bieden zijn ook wij dit jaar genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren die groter is dan je van ons gewend bent.

Uiteraard staan we ook in het nieuwe jaar weer met het hele team voor je klaar!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over jouw factuur of de nieuwe tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

onze expertises

expertise-icon

Veilige Werkplek

Een veilige en up-to-date werkplek voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

expertise-icon

Veilige Back-up

Stel data betrouwbaar veilig en zorg dat deze niet verloren gaat bij bijvoorbeeld brand, data corruptie, malware en onvoorziene incidenten.

expertise-icon

Veilige Server

Kies voor een server welke voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden, altijd up-to-date is en voorkom zo verstoringen door o.a. cyberaanvallen.

expertise-icon

Veilig Netwerk

Een veilig, stabiel en up-to-date netwerk met inzicht in toekomstige behoeftes, prestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

expertise-icon

Veilig E-mailen

Zorg voor veilige communicatie stromen, voorkom misbruik, phishing, spoofing, CEO-fraude en blijf bij met de nieuwste e-mail beveiliging.

expertise-icon

Veilige Cloud

Bescherm je cloudomgeving tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang door o.a. het toepassen en handhaven van MFA en de inrichting van 88+ security alerts.