banner

Prijzen 2023

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we uitdagingen om hebben gezet in nieuwe kansen, nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen en jou als klant hebben mogen ontzorgen op het gebied van IT. Bedankt daarvoor!

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Alles wordt niet ‘net als elk jaar’ duurder maar de prijzen stijgen ongekend hard. Om onze dienstverlening op peil te houden en kwaliteit te kunnen blijven bieden zijn ook wij dit jaar genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren die groter is dan je van ons gewend bent.

Uiteraard staan we ook in het nieuwe jaar weer met het hele team voor je klaar!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over jouw factuur of de nieuwe tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

onze expertises

expertise-icon

Managed Services

Wij ondersteunen jullie organisatie op het gebied van beheer, beveiliging, de moderne werkplek, end-point- en imagebeheer en het onderhouden en aanleggen van netwerken.

expertise-icon

Collaboration Services

Samenwerken met experts om een project tot een succes te maken. Op ons kun je altijd terugvallen als sparringpartner, kennisbron of het uitvoeren van specifieke projecten.

expertise-icon

Consultants

Onze consultants dragen bij door het delen van specifieke IT-kennis. Vanuit hun rol vormen ze een aanvulling op jouw team binnen een project of helpen je bij een krappe bezetting.

expertise-icon

Veiligheid

De nieuwe manier van werken en snel ontwikkelende technieken vragen om innovatieve beveiligingsmaatregelen. Wij zien security als een gelaagd proces waarin alle facetten van jouw IT-omgeving een rol spelen.