banner

Acronis Platinum Partner status

Veerman ICT behaald de status van Platinum Partner met Acronis

 

Wij zijn enorm trots op onze Platinum Partner status bij Acronis! Deze hoogste status bij Acronis is een bewijs van onze expertise op het gebied van geïntegreerde gegevensbescherming en beheerde cyberbeveiligingsoplossingen. De titel #CyberFit krijg je natuurlijk niet zomaar!

De kracht van een Platinum samenwerking

Het digitale landschap vraagt om continue vernieuwing en de beste service op het gebied van gegevensbescherming en -herstel. Met de Acronis Platinum Partner status laat Veerman ICT zien dat we beschikken over de kennis, expertise en toewijding om de security van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Dit maakt ons een betrouwbare Managed Security Service Provider (MSSP) waarbij jouw (cloud) omgeving blijft voldoen aan de cyberbeveiligingsstandaarden van deze tijd.

Digitaal Veilig met Veerman ICT

Veerman ICT ziet het als haar missie om MKB-bedrijven te helpen hun zakelijke doelstellingen te behalen op een digitaal veilige manier. Dit doen wij door beheerde technologieën in te zetten. Met behulp van onze Veilige Diensten bieden we elke onderneming de mogelijkheid de volgende stap naar een digitaal veilige toekomst te zetten.

Voordelen van onze Acronis Platinum Partner status:

  • Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gegevensbescherming;
  • Toegang tot geavanceerde technologieën voor gegevensbescherming en back-up;
  • Uitgebreide expertise en diepgaande kennis op het gebied van geïntegreerde beveiligingsoplossingen;
  • Continue monitoring en het snel en efficiënt afhandelen van incidenten, verstoringen en/of problemen;
  • Schaalbare oplossingen die meegroeien met de behoeftes van ieder bedrijf;
  • Net als wij stelt Acronis strikte normen rondom certificeringen en trainingen. Met deze partnerstatus tonen wij als Veerman ICT aan dat we getraind en gecertificeerd zijn op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en best practices.

Start nu met een Digitaal Veilige IT-omgeving

Het bereiken van de Platinum Partner status bij Acronis is een bewijs van onze toewijding om ieder bedrijf te voorzien van de hoogste standaard op het gebied van cyberbeveiligingsdiensten.

Om te profiteren van onze Platinum Partner status of om meer te weten te komen over hoe Veerman ICT de cyberbeveiligingspositie van jouw bedrijf kan verbeteren, neem simpel weg contact op via het contactformulier. Wij zijn er om een gepersonaliseerde oplossing aan te bieden welke aansluit bij de zakelijke behoeften van jouw onderneming.

 

Neem contact met ons op

onze expertises

expertise-icon

Veilige Werkplek

Een veilige en up-to-date werkplek voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

expertise-icon

Veilige Back-up

Stel data betrouwbaar veilig en zorg dat deze niet verloren gaat bij bijvoorbeeld brand, data corruptie, malware en onvoorziene incidenten.

expertise-icon

Veilige Server

Kies voor een server welke voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden, altijd up-to-date is en voorkom zo verstoringen door o.a. cyberaanvallen.

expertise-icon

Veilig Netwerk

Een veilig, stabiel en up-to-date netwerk met inzicht in toekomstige behoeftes, prestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

expertise-icon

Veilig E-mailen

Zorg voor veilige communicatie stromen, voorkom misbruik, phishing, spoofing, CEO-fraude en blijf bij met de nieuwste e-mail beveiliging.

expertise-icon

Veilige Cloud

Bescherm je cloudomgeving tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang door o.a. het toepassen en handhaven van MFA en de inrichting van 88+ security alerts.