Haal jij het maximale rendement uit jouw Microsoft 365 omgeving!?

Is de Microsoft 365 omgeving de belangrijke basis van jouw organisatie? Faciliteer jij graag een veilige IT-omgeving om optimaal in samen te kunnen werken? En staat veiligheid hierin centraal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We leven in een tijd waarin updates en patches aan de orde van de dag zijn. De aanschaf van een eenmalig Office-pakket is niet meer van deze tijd. We worden dagelijks blootgesteld aan vele risico’s en bedreigingen waardoor ook dagelijks updaten en monitoring op jouw IT-omgeving van belang zijn.

Ook de toename van het hybride werken maakt dat een betrouwbare, veilige Microsoft omgeving een belangrijke pijler is geworden in iedere organisatie. Hier moet jaarlijks een passend budget voor worden vrij gemaakt en dat verdient de nodige aandacht als je het ons vraagt.

Bijna 1 op de 5 bedrijven maakt geen gebruik van prijsafspraken bij inkoop licenties

Uit eigen onderzoek blijkt dat 19% van de bedrijven niet op de hoogte is van de mogelijkheid voor het vaststellen van de prijzen voor hun Microsoft 365 licenties. Een gemiste kans om jouw IT-budget efficiënt in te zetten. Daarnaast zien wij vaak dat bedrijven niet de optimale veiligheid uit hun licentiepakket halen en dat vinden wij zonde.

Wij helpen je dan ook graag bij het vinden van passende licenties en inzicht in het gebruik van jouw Microsoft 365 licenties. Ben je benieuwd welke efficiëntieslag je kunt maken, welke mate van informatiebeveiliging mogelijk zijn en/of wat jouw jaarcontract voordeel is ten opzichte van de inkoop van maandelijkse licenties?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden toe te lichten!

Vraag hier onze leaflet aan en kom meer te weten over Office365 licenties!

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

Voordelen van Veerman ICT

  • Gratis Microsoft 365 Security Scan
  • Prijsafspraken mogelijk
  • Slimme inkoop Microsoft licenties
  • Inzicht in IT als support voor bedrijfsdoelen
  • Microsoft Modern Work partner
Lees meer
partner-logo

onze expertises

expertise-icon

Veilige Werkplek

Een veilige en up-to-date werkplek voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

expertise-icon

Veilige Back-up

Stel data betrouwbaar veilig en zorg dat deze niet verloren gaat bij bijvoorbeeld brand, data corruptie, malware en onvoorziene incidenten.

expertise-icon

Veilige Server

Kies voor een server welke voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden, altijd up-to-date is en voorkom zo verstoringen door o.a. cyberaanvallen.

expertise-icon

Veilig Netwerk

Een veilig, stabiel en up-to-date netwerk met inzicht in toekomstige behoeftes, prestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

expertise-icon

Veilig E-mailen

Zorg voor veilige communicatie stromen, voorkom misbruik, phishing, spoofing, CEO-fraude en blijf bij met de nieuwste e-mail beveiliging.

expertise-icon

Veilige Cloud

Bescherm je cloudomgeving tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang door o.a. het toepassen en handhaven van MFA en de inrichting van 88+ security alerts.