banner

Partners & Statussen

Samen werken voor het beste resultaat

Kwaliteit en aandacht voor onze klanten staat bij Veerman ICT centraal. We werken samen met partners en leveranciers om zo de beste kwaliteit, services en prijs te kunnen blijven bieden. Wij selecteren hiervoor de beste leveranciers en gaan een intensieve en langdurige samenwerking met ze aan. Op deze manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we profiteren van de synergie van onze expertises. Dit is ook een van de manieren waarop we ons kennisniveau op pijl te houden. Wij zijn o.a. partner van Microsoft, Acronis, Citrix en Lenovo.

Voordelen

Voor jou als klant betekent dit dat we niet alleen met onze expertise naar jouw IT-vraagstuk kijken maar ook met de ogen van onze partners. Op deze manier bieden we je de beste oplossing en nieuwste innovaties voor al jou uitdagingen!

De contracten met onze leveranciers zorgen er daarnaast voor dat we je een goede kwaliteit kunnen bieden en dat levering en voorraad beter geregeld zijn.

ISO9001

Wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en ons ISO 9001:2015 certificaat is hiervan het bewijs. De jaarlijkse herkeuring stimuleert ons om te blijven verbeteren en vernieuwen. Op het gebied van veiligheid, verslaglegging en de nieuwste wet- en regelgeving.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

onze expertises

expertise-icon

Veilige Werkplek

Een veilige en up-to-date werkplek voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

expertise-icon

Veilige Back-up

Stel data betrouwbaar veilig en zorg dat deze niet verloren gaat bij bijvoorbeeld brand, data corruptie, malware en onvoorziene incidenten.

expertise-icon

Veilige Server

Kies voor een server welke voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden, altijd up-to-date is en voorkom zo verstoringen door o.a. cyberaanvallen.

expertise-icon

Veilig Netwerk

Een veilig, stabiel en up-to-date netwerk met inzicht in toekomstige behoeftes, prestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

expertise-icon

Veilig E-mailen

Zorg voor veilige communicatie stromen, voorkom misbruik, phishing, spoofing, CEO-fraude en blijf bij met de nieuwste e-mail beveiliging.

expertise-icon

Veilige Cloud

Bescherm je cloudomgeving tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang door o.a. het toepassen en handhaven van MFA en de inrichting van 88+ security alerts.