banner

Partners & Statussen

Samen werken voor het beste resultaat

 

Kwaliteit en aandacht voor onze klanten staat bij Veerman ICT centraal. We werken samen met partners en leveranciers om zo de beste kwaliteit, services en prijs te kunnen blijven bieden. Wij selecteren hiervoor de beste leveranciers en gaan een intensieve en langdurige samenwerking met ze aan. Op deze manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we profiteren van de synergie van onze expertises. Dit is ook een van de manieren waarop we ons kennisniveau op pijl te houden.

Voordelen

Voor jou als klant betekent dit dat we niet alleen met onze expertise naar jouw IT-vraagstuk kijken maar ook met de ogen van onze partners. Op deze manier bieden we je de beste oplossing en nieuwste innovaties voor al jou uitdagingen!

De contracten met onze leveranciers zorgen er daarnaast voor dat we je een goede kwaliteit kunnen bieden en dat levering en voorraad beter geregeld zijn.

ISO9001

Wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en ons ISO 9001:2015 certificaat is hiervan het bewijs. De jaarlijkse herkeuring stimuleert ons om te blijven verbeteren en vernieuwen. Op het gebied van veiligheid, verslaglegging en de nieuwste wet- en regelgeving.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met
Patrick, Sales

onze expertises

expertise-icon

Managed Services

Wij ondersteunen jullie organisatie op het gebied van beheer, beveiliging, de moderne werkplek, end-point- en imagebeheer en het onderhouden en aanleggen van netwerken.

expertise-icon

Collaboration Services

Samenwerken met experts om een project tot een succes te maken. Op ons kun je altijd terugvallen als sparringpartner, kennisbron of het uitvoeren van specifieke projecten.

expertise-icon

Consultants

Onze consultants dragen bij door het delen van specifieke IT-kennis. Vanuit hun rol vormen ze een aanvulling op jouw team binnen een project of helpen je bij een krappe bezetting.

expertise-icon

Veiligheid

De nieuwe manier van werken en snel ontwikkelende technieken vragen om innovatieve beveiligingsmaatregelen. Wij zien security als een gelaagd proces waarin alle facetten van jouw IT-omgeving een rol spelen.